Chaudfontaine

Een bron van expertise

Leider in duurzaam waterbeheer

Chaudfontaine

Van aan de bron tot de fles

Chaudfontaine draagt zorg voor het water

De mineraalwaterfabriek Chaudfontaine heeft van EWS een gouden medaille ontvangen voor zijn leiderschap in duurzaam waterbeheer: een wereldwijde primeur!

Eind 2013 werd de bottelarij in Chaudfontaine bekroond met het ‘European Water Stewardship’-certificaat (EWS). Dit Europese certificaat is een erkenning voor de investeringen in duurzaamheid die Chaudfontaine al 10 jaar doet op haar bottelarij. Chaudfontaine is de eerste mineraalwaterproducent met een gouden EWS-certificaat voor duurzaam management van natuurlijke waterbronnen.

De gouden medaille is een van de hoogste onderscheiding in de sector en wijst erop dat het bedrijf voldoet aan minstens 90 % van de criteria voor de EWS-certificatie. De unieke zuiverheid van het water van Chaudfontaine was al langer bekend maar voortaan is Chaudfontaine site dus ook officieel een referentie op het gebied van duurzaam waterbeheer.

Meer informatie
Chaudfontaine EWS Award Chaudfontaine Chaudfontaine Chaudfontaine
Chaudfontaine Chaudfontaine

Ontdek het assortiment van Chaudfontaine

Het ene water is het andere niet! Ontdek het zinnenprikkelend assortiment van Chaudfontaine.

Lees meer

Ontdek het unieke proces van Chaudfontaine

Chaudfontaine, een uniek Belgisch kwaliteitswater, ontspringt aan de voet van de Ardennen en wordt met veel zorg door de natuur beschermd. Het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine reist meer dan 60 jaar via zuiverende rotslagen tot wel 1600 meter diep, voor het ontspringt vanuit zijn thermale bron. Zo verkrijgt Chaudfontaine zijn uitzonderlijke zuiverheid en unieke evenwichtige minerale samenstelling.

Lees meer